Se taie carnea bucatele, se toaca ceapa marunt, se inabusa impreuna cu untul si cu un praf de sare. Se adauga apoi apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce s-a fiert carnea se prepara un sos alb preparat astfel: se fierbe laptele cu untul 50 g, se desface faina cu apa rece, se toarna faina in laptele clocotit si se amesteca mereu, se fierbe circa 15 minute apoi se adauga sare si piper. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea si se toarna peste bucatelele de carne. Se adauga putina zeama de lamaie si felii de lamaie curatite de coaja.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii