Andive prajite

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Andive prajite

Ingrediente

  • Pt 2 persoane:
  • 4 andive
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g unt
  • 1/2 lamaie
  • sare,piper
  • 4 oua

Mod de preparare

Andivele le stergem cu un prosop curat(nu se spala niciodata pt ca se amarasc!!!)

Le taiem in doua si scoatem cotorul ca sa nu fie amare cand se prajesc.

Le stropim cu zeama de la lamaie.

Incingem o tigaie ,punem untul si cand s-a topit punem andivele la prajit.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc (focul sa fie mic si tigaia sa aiba capac).

Intre timp se fierb ouale astfel:se fierbe apa cu sare si o lingura de otet.

Cand clocoteste se pun ouale usor si dupa ceas se lasa 4 min (daca sunt de la frigider,5min).

Se scot si se pun in jet de apa rece cateva secunde,apoi se decojesc usor .

Cand andivele sunt gata presaram sare si piper dupa gust si rasturnam pe farfurii.

Adaugam cascavalul ras si deasupra punem ouale taiate in doua.

Pot sa va asigur ca e o bunatate!!!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise