Andivele se spala si se taie fasii subtirele.Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.Ceapa impreuna cu andivele se prajesc la foc mic in putin ulei,iar cand ceapa devine transparenta si andivele sunt inmuiate bine,se adauga patrunjelul tocat marunt.
O parte din acest amestec se intinde intr-un vas de yena uns,se presara din belsug cu jambonul maruntit,dupa care se acopera cu compozitia ramasa.Se presara branza rasa si se coace 10-15 min la foc potrivit.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii