Se curăţă andivele şi se spală sub un jet de apă rece pentru înlăturarea nisipului şi a impurităţilor. Apoi se fierb în apă clocotindă cu sare. După fierbere se trec printr-un jet de apă rece şi se toacă mărunt. Se căleşte în ulei ceapa tăiată mărunt, după care se pun andivele. Se adaugă suc de lămâie şi sare şi se mai fierb puţin. Preparatul se serveşte ornat cu ceapă călită şi cu felii de lămâie.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii