Andivele curatate, spalate si taiate in 4 se fierb 10-15 minute, in apa clocotita cu sare si cu zeama de la 1/2 de lamaie, si se lasa sa se scurga. Se caleste faina in untul incins, se stinge cu zeama de carne si se lasa sa dea in cateva clocote. Se ia de pe foc, se adauga smantana si se condimenteaza cu sare, zahar, piper, nucsoara rasa si zeama de lamaie. Se incorporeaza si galbenusul batut, se pune sosul pe foc, se lasa sa se incinga - fara sa fiarba - si se toarna peste andive. Se presara patrunjelul tocat peste andive si se servesc imediat.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii