Se spală andivele, se curăţă şi se pun într-o cratiţă, unsa cu unt. Se adaugă puţină apă cu suc de lămâie şi sare, şi se lasă pe foc până ce apa începe să clocotească. Apoi se stropesc cu unt şi se dau la cuptor, acoperite cu un capac timp de o oră, ca să fiarbă înăbuşit. Când andivele s-au înmuiat, se scot şi se aşează pe un platou, se adaug gălbenuşurile tocate, pătrunjelul verde tocat, sarea şi sosul de muştar.
Sosul de mustar: untul se topeşte într-un vas la foc mic. Făina se încorporează în untul topit sub formă de ploaie, adaugand treptat smantana, muştarul, zahărul, sarea şi apa necesară pentru a se obţine un sos. Se continua fierberea 30 de minute. Oţetul se adaugă înainte cu 5 minute de terminarea fierberii.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii