Curatam si pregătim ananasul .
Taiem in 3-4 felii groase şi scoatem partea lemnoasa din mijloc.
Se pune untul in tigaie , iar dupa ce s-a topit se adauga ananasul felii .
Se presara zaharul si se lasa sa se caramelizeze.
Adaugam rom si flambam..
Se toarnă suc de portocale peste el si pastaia de vanilie .
Se fierbe tot pe flacara mica, umezind ananasul din cand in cand.
Odată ce am obţinut un sos de sirop legat, si ananasul
s-a fiert ,dam deoparte.
Prezentare şi aranjament:
Puneti o felie de ananas, în mijlocul unei farfurii si acoperiti cu sos.
Pune o lingura de inghetata de vanilie pe partea de sus a acesteia.
Adauga un strugure de coacaze ,pastaia de vanilie şi frunze de mentă,ca decor .
Serviti acest desert cald.
Pofta buna !!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii