Ananas cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui,1 ananas sau o conserva,2 linguri cu zahar brun
  • Ptr. marinata:1 ardei iute rosu,2 linguri cu sos de soia,1 lingura cu miere,2 linguri cu ulei de masline,1 fir de ceapa verde sau o ceapa mica tocata foarte marunt,sare
  • Ptr. sos:1 paharel de coniac

Mod de preparare

Puneti intr-un castron toate ingredientele ptr. marinata.Asezati inauntru pieptul taiat cuburi.Amestecati bine,incat marinata sa cuprinda toata carnea.Lasati-o la rece.

Incingeti gratarul si puneti carnea pe betele ptr. frigarui.Dati feliile de ananas prin zahar.Puneti frigaruile si ananasul la fript.Lasati cam 10-15\' pe fiecare parte.

Cand sunt gata,luati-le de pe gratar si puneti-le pe platou.Stingeti iute sosul lasat pe gratar cu coniac,strecurati si seviti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise