Puneti intr-un castron toate ingredientele ptr. marinata.Asezati inauntru pieptul taiat cuburi.Amestecati bine,incat marinata sa cuprinda toata carnea.Lasati-o la rece.
Incingeti gratarul si puneti carnea pe betele ptr. frigarui.Dati feliile de ananas prin zahar.Puneti frigaruile si ananasul la fript.Lasati cam 10-15\' pe fiecare parte.
Cand sunt gata,luati-le de pe gratar si puneti-le pe platou.Stingeti iute sosul lasat pe gratar cu coniac,strecurati si seviti.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii