Puneti intr-un castron toate ingredientele ptr. marinata.Asezati inauntru pieptul taiat cuburi.Amestecati bine,incat marinata sa cuprinda toata carnea.Lasati-o la rece.
Incingeti gratarul si puneti carnea pe betele ptr. frigarui.Dati feliile de ananas prin zahar.Puneti frigaruile si ananasul la fript.Lasati cam 10-15\' pe fiecare parte.
Cand sunt gata,luati-le de pe gratar si puneti-le pe platou.Stingeti iute sosul lasat pe gratar cu coniac,strecurati si seviti.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii