Intr-un vas se amesteca branza,ouale si zaharul,amestecandu-se totul cu un tel pana ajunge la consistenta unei creme;
Ananasul se curata de coaja si de partea lemnoasa din mijloc,se taie cubulete si jumatate din cantitatea rezultata se amesteca cu crema de branza;
Aceasta compozitie se pune intr-un vas termorezistent si se fierbe la bain-marie cca 10 minute,la foc mediu;
Se lasa sa se raceasca,apoi se imparte compozitia in 4 cupe;
Deasupra se pun cubuletele de ananas ramase,se presara cu fulgi de cocos si putina cafea solubila.
SFAT:inainte de a fi servit preparatul se tine la rece,cu cat este mai rece cu atat este mai bun.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii