1.Se unge tava si se captuseste cu hartia de copt. Se preincalzeste cuptorul.
Cuptor electric: 150 ºC
Cuptor cu aer cald: 130 ºC
2.Se bate spuma albusul de ou la viteza cea mai mare a mixerului. Se incorporeaza, turnand putin cate putin, zaharul, zaharul vanilat si Amaretto (folosind tot treapta cea mai mare a mixerului). Se amesteca migdalele.
3.Masa obtinuta se toarna intr-un spritz cu manson de diametrul 6 mm. Cu ajutorul spritzului se formeaza in tava “bobite” de 1 cm. Se introduce tava la cuptor, in partea de jos a acestuia.
4.Amarettini se lasa la copt circa 30 minute (pentru fiecare tava)
5.Dupa coacere, Amarettini se scot din tava cu hartia de copt si se pun pe un gratar de bucatarie. Se pudreaza cu zahar pudra cat sunt calzi. Dupa ce s-au racit se indeparteaza hartia de copt.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii