Din ingredientele de mai sus se face un aluat moalecare se inveleste intr-un prosop de bucatarie si se lasa aprox. 1/4 ora in frigider.Aluatul se intinde si se taie dupa plac in dreptunghiuri sau se poate taia in bucati de marimea tavii. Se lasa aprox. 1/2 ora sa se odihneasca. Se fierbe fiecare foaie aprox. 5 minute atunci cand se foloseste.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii