Se pun faina bicarbonatul si sarea intr-un bol.Se toarna din laptele acru si se framanta aluatul se adauga si uleiul de masline si se cuprinde bine -daca aluatul este lipicios se adauga putina faina.Este un aluat fraged care se poate folosi imediat si nu trebuie dospit.
Din cantitatile astea ies 3 pite personale-vedeti foto.
Pe aluat se pune sos de rosii mai consistent,branza galbena sau mozarela,si ce mai doriti deasupra.
Se coace la 180 de grade aproape 30 de minute sau pana sunt aurii. Iese foarte bine si ptr copii este un deliciu.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii