Se amesteca cele 2 oua cu laptele, uleiul, vanilia, apa minerala si se bat cu telul, apoi se adauga faina, sarea si praful de copt si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.
Aluatul trebuie pus la rece pentru cel putin o ora dupa care se pot prepara clatitele.
Pofta buna!
Obs.: clatitele din poza au fost umplute cu gem de afine, ele putand fi umplute cu orice va place: gem, ciocolata, branza dulce sau sarata etc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii