Se pune uleiul la incins,se adauga ceapa ,se caleste pana devine sticloasa,se adauga ghimbirul si usturoiul si se prajeste un pic.Se poate adauga un pic de apa ca sa nu se arda.
Se adauga condimentele,se mai lasa un pic sa fiarba(daca e nevoie picam un pic de apa) apoi se pune rosia si se lasa sa se inmoaie bine.
Se adauga cartofii curatati,spalati si taiati cubulete si mazarea.
Se pune apa cat sa fiarba cartofii.(nu prea multa)
Cand s-au fiert legumele,mai lasam 5 minute la foc foarte mic pana ce iese uleiul la suprafata.
Se pune coriandru verde tocat cand este gata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii