Intr-un lighenas sau ceaun de 3l se pun laptele, untul, sarea si se fierbe. La primul clocot se adauga malaiul, amestecandu-se ca sa nu se formeze cocoloase. Se ingroasa in cca.5 minute dupa care se ia de pe foc.
Cand e aproape rece se adauga smantana, galbenusurile, faina si se amesteca. Se amesteca apoi albusurile batute spuma.
Compozitia se pune intr-o tava (unsa cu margarina si tapeteata cu faina) si se da la cuptor 40 de minute. Se taie in patrate si se servesc calde, cu smantana
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii