Pentru foi:
Toate ingredientele se amesteca bine si se adauga faina obtinand un aluat ca pentru biscuiti si se lasa sa se odihneasca 30 min. Apoi impartim coca in 4 parti si le coacem pe dosul tavii care in prealabil s-a uns cu un pic de ulei. Timp coacere 10 min la foc mediu (foile nu trebuie sa se rumeneasca).
Crema:
Se pune laptele cu zaharul pe foc si se amesteca. Separat amestecam faina cu un pic de lapte apoi turnam peste lapte de pe foc si amestecam continuu pana se ingroasa crema. Adaugam margarina si cand s-a topit oprim focul si turnam zeama de lamaie.
Cand s-au racit foile, asezam crema peste ele iar la final se presara nuca de cocos in functie de cat doriti.
PS: Pentru a da un aspect mai de sarbatoare eu am ornat cu capsunele.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii