Mod de preparare:
1. Se amesteca untul cu faina, zaharul, galbenusurile si praful de copt.
2. Se framanta aluatul si se introduce la frigider o jumatate de ora.
3. Albusurile batute spuma se amesteca cu nucile taiate.
4. Din aluatul gata preparat, se taie o bucata si se intinde o foaie de jumatate de centimetru grosime, dupa care se introduce la cuptor.
5. Cand este pe jumatate coapta, se scoate, se unge cu marmelada sau cu gem, se toarna deasupra albusurile cu nuci si se da la cuptor din nou.
6.Cand este gata, se taie in forma de patratele sau romburi.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii