Reteta de agurida. Agurida reteta simpla pas cu pas. Reteta de agurida de struguri.
Reteta de agurida este una veche, simpla si naturala. Bunica mea o folosea la acrit ciorbele, salatele o turna peste sarmale si chiar peste varza dulce.
Avem nevoie de 1 kg de struguri verzi, pe care ii curatam (boabele de pe ciorchine), le spalam si le punem la fiert pana se plesneste boaba de strugure.
Asa fierbinte se strecoara si se separa pulpa de zeama, apoi se adauga leusteanul pentru aroma .
Se foloseste imediat, se trage in sticle si se tine la rece. Sau se sterilizeaza si se foloseste pe timp de iarna.
Asta e reteta de agurida, simpla, naturala si foarte gustoasa. Spor la treaba!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii