Se pun afinele in damigeana,se pune zaharul si se lasa 3-4 zile la soare[nu chiar in soare],se adauga dupa aceea essenta de rom,zaharul vanilat,samburi de caise si se mai lasa 2-3 zile amastacandu-se in fiecare zi[de 2 ori],dupa ce au trecut cele 7-8 zile punem alcoolul si lasam alte 7 zile intrun loc racoros,in acest timp mai miscam de cateva ori damigeana,dupa care putem sa o umplem[indicat ar fi cu rachiu de cereale,vodca de mai slaba calitate,nu indic tuica- ii schimba toata savoarea].
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii