se pun intr-o damigeana de sticla afinele si zaharul. Vasul se pune la soare si se leaga la gura cu un tifon. Se misca din cand in cand pentru ca ingredientele sa se amestece uniform. Cam dupa o saptamana, cand zaharul s-a topit, se adauga 1/2 l alcool alb de 90% (se poate pune mai mult sau mai putin, in functie de cat de tare vrem sa fie bautura). Acum, gura damigenei se leaga cu celofan sau se inchide bine cu un dop de pluta. Se pune in camara, la rece. Se obtine o bautura cu gust minunat si cu virtuti de medicament in afectiunile stomacului sau ale intestinelor.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii