203. Salata cu creson si orez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame piept de pui
  • - o telina mica
  • - 100 grame de ciuperci proaspete
  • - un catel de usturoi
  • - maghiran
  • - patrunjel verde
  • - 100 grame de orez
  • - frunze de creson
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Pieptul de pui se prajeste in ulei, se adauga orezul aproape fiert si se prajesc impreuna.

Telina taiata cubulete se fierbe si cand este gata se adauga peste pui si orez.

Se adauga maghiranul, usturoiul tocat marunt, putina apa, se acopera cu un capac si se inabusa.Sunt gata cand nu mai este apa.

Se pun frunzele de creson intr-un bol, se adauga puiul cu orezul, patrunjelul tocat marunt si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise