Transavia - 24 de ani de excelență în România

Compania Transavia este cel mai mare producător de carne de pui din România, cu peste 24 de ani de experiență în domeniul avicol. În toți acești ani, Transavia a reușit să își mențină poziția de lider și să devină un etalon al calității în domeniu, investind în permanență în dezvoltare și tehnologii de ultimă generație. Produsele Transavia sunt recunoscute în prezent la nivel național și internațional și dețin cele mai importante certificări la nivelul calității alimentare, precum FSSC 22000 (Food Safety Management System) şi BRC (British Retail Consortium).   

Transavia - 24 de ani de excelență în România
Foto 1/4
Transavia - 24 de ani de excelență în România
Foto 2/4
Transavia - 24 de ani de excelență în România
Foto 3/4
Transavia - 24 de ani de excelență în România
Foto 4/4
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise