Reteta de prajitura cu crema de vanilie si jeleu de capsuni o prepar in fiecare primavara, cand apar primele flori de soc. Este o prajitura fina, delicioasa, cremoasa, si aromata, pe care merita s-o incercati macar o data. Contine un blat umed de cacao, crema de vanilie, jeleu de capsuni si decor din floricele delicate de soc. O minunatie!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Mihaela Balan • 16 Martie 2024, 22:40 Draga dna Iulia Avram, ar fi bine inainte sa postati o reteta sa verificati ingredientele si cantitatile pe care le dati. Este pacat de produse, timp, bani... La ingredintele enumerate pt blat nu exista zaharul, iar jeleul de capsuni la cantitatile de lichide si de gelatina indicate nu se leaga ramane un sirop...
Andreea Mihai • 15 August 2024, 18:59 Sincer, dezamagitor… la blat zaharul l am pus dupa ochi, desi canitatea nu este menționată, totul a iesit bine. Insa la ,,jeleul” de capsuni mi ati facut probleme….am irosit timp si ingrediente ca la sfarsit sa iasa o apa chioara. Este mult prea multa apa.