Gustos.ro a avut placerea de a fi partenerul media al BurgerFest, festival culinar aflat la prima editie care a adus laolalta restaurantele specializate in prepararea burgerilor homemade si pe iubitorii acestor preparate. Desi burgerul este un preparat clasic american, in Romania, pana nu demult, acesta a fost mai degraba asociat cu industria fast food. Insa, de cativa ani, cea mai mare parte a localurilor populare din Romania au inceput sa se mandreasca cu aceste preparate, in varianta homemade, cu ingrediente de calitate si retete tot mai variate. Drept urmare, pentru ca oamenii sa se bucure cat mai mult de deliciosii burgeri gourmet oferiti de restaurantele din intreaga tara, BurgerFest a decis sa le adune pe toate intr-un singur loc. Festivalul s-a desfasurat intre 22 si 24 mai pe gazonul unui vechi stadion bucurestean, la Verde Stop din Floreasca, unde organizatorii de la mixtopia.ro au propus publicului o evadare dintre betoane si o reconectare cu starea de bine. Si au reusit. Pragul festivalului a fost trecut de peste 10.000 de persoane, in cele trei zile, care au consumat aproximativ 14.000 de burgeri. Au avut loc 4 concerte sustinute de Golan, Coma, Niste Baieti si ROA, doua concursuri pentru cel mai bun burger - unul pentru amatori si unul pentru profesionisti.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii