De Florii, vă așteptăm cu dezlegare la pește și distracție! Weekend-ul acesta marchează începutul sărbătorilor pascale, deschizând Săptămâna Mare după 40 de zile de post. Pentru cea de-a doua dezlegare din postul Paștelui, Festivalul Deltei v-a pregătit un meniu tradițional din pește, pregătit de bucătărese venite special din Deltă. Tanti Solomia, câștigătoarea Festivalului Borșului de Pește, vine special în București pentru a vă încânta cu gustul autentic al ciorbei de pește.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii