Festivalului Deltei revine cu o noua editie, intre 4 si 5 aprilie

De Florii, vă așteptăm cu dezlegare la pește și distracție! Weekend-ul acesta marchează începutul sărbătorilor pascale, deschizând Săptămâna Mare după 40 de zile de post. Pentru cea de-a doua dezlegare din postul Paștelui, Festivalul Deltei v-a pregătit un meniu tradițional din pește, pregătit de bucătărese venite special din Deltă. Tanti Solomia, câștigătoarea Festivalului Borșului de Pește, vine special în București pentru a vă încânta cu gustul autentic al ciorbei de pește.

Festivalului Deltei revine cu o noua editie, intre 4 si 5 aprilie
Foto 1/4
Festivalului Deltei revine cu o noua editie, intre 4 si 5 aprilie
Foto 2/4
Festivalului Deltei revine cu o noua editie, intre 4 si 5 aprilie
Foto 3/4
Festivalului Deltei revine cu o noua editie, intre 4 si 5 aprilie
Foto 4/4
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise