Caltabosii, cunoscuti prin unele parti si sub denumirea de cartabosi, sunt preparate traditionale ce nu au voie sa lipseasca de pe masa romanilor in perioada Sarbatorilor de iarna. Bineinteles, cei mai buni caltabosi se fac la tara, dupa ce se taie porcul. Insa, la fel de bine pot fi facuti si la oras, din ingrediente cumparate de la supermarket. Alaturi de piftie si de salata de boeuf, caltabosii o sa fie printre cele mai apreciate gustari de pe masa. Insa, nu uitati sa nu exagerati cu porcariile, chiar daca sunt foarte gustoase, ele pot sa va cada greu si sa va provoace neplaceri:
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii