Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi.
Sos de lamaie cu uleiPestele se curata de intestine, de solzi.
Saramura de platicaDupa ce a fost spalat bine, se vor taia capul si coada, trunchiul obtinut se va fileta in doua.
Merluciu la gratar pe pat de rucola si cartofi coptiSe scurge tonul.
Chiftele de ton si salsa de porumbPestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute.
Peste prajit cu mujdei verdeSe spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.
Macrou la cuptorSe curata pestele, se spala si se fierbe inabusit.
Crochete de peste cu 4 sosuriScurgem bine fileurile de ansoa, de ulei.
Rulouri cu masline si fileuri de ansoaTaiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele.
Ardei grasi umpluti cu salata de pesteFileurile de biban se usuca pe un servet.
Sea Bass (biban de mare ) la tigaie, cu legume si sos de untSe fierb 3 cescute de apa cu un praf de sare.
Cus-cus cu legume si surimi deliciosPestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, se pune in vasul termorezistent.
Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hriscaPeste carnea tocata, adaugam lingura de amidon.
Furnici in copacStiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea.
Cartofi umpluti cu carne tocata de pesteZarzavatul il curatam si il punem la fiert.
Salata austriaca de pestePaella cu vinete. Se spala vinetele,se feliaza,in felii fine,se sareaza si se coc pe gratar,sau in tigaie,cu putin ulei,apoi...
Paella cu vinetePrajitura galbena cu nuca. Se face o coca, dupa care se imparte in doua. Se intinde prima foaie in tava, peste ea punem un...
Prajitura galbena cu nucaPaste (spaghete) cu ton, rosii si busuioc. Curatam usturoiul si il tocam marunt.
Paste (spaghete) cu ton, rosii si busuiocCosulete din foietaj cu de toate. Amestecam cele doua oua cu grisul, putina sare si putin piper si punem cate o lingura din...
Cosulete din foietaj cu de toate