Ouale intregi le mixam cu zaharul pe care-l adaugam treptat;
Separat amestecam faina,praful de copt.vanilia;
In compozitia de oua adaugam laptele caldut,uleiul ,amestecand incontinuu,iar in final faina cernuta;
Impartim compozitia in 2 parti,iar in una din acestea incorporam cacaoa;
Intr-o tava unsa si tapetata,de preferinta acelea care au deschiderea laterala,turnam 3 linguri din compozitia alba in centrul tavii,deasupra 3 linguri din compozitia neagra si tot asa pana la terminarea compozitiilor;
Nu se niveleaza,nu se bate tava de masa,se introduce in cuptorul cald 180°C timp de 40 minute;Deasupra am ornat cu alune prajite si faramitate ,inainte de-a introduce in cuptor!
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise