Se spala cartofii si se fierb in apa cu sare 25 de minute.Se scurg si se lasa sa se racoreasca,se decojesc si se paseaza.Se adauga faina,oul si galbenusul,se condimenteaza cu sare si piper.Se framanta rapid un aluat omogen-daca este prea lipicios se mai adauga faina.Pe o planseta se presara faina,apoi se formeaza rulouri subtiri de aluat,se preseaza putin si se taie felii.Din acestea se rasucesc zdrente sau se pot presa cu furculita,care se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa cu sare 5 minute.Se scot cu spumiera si se lasa la scurs.
Se icinge uleiul intr-o tigaie mare,se pune pieptul de pui taiat felii subtiri sa se prajeasca,cand este gata se adauga muschiul file taiat fasii se lasa pana se rumeneste si el.Se adauga zdrentele de cartofi si se calesc impreuna.La final se amesteca cele doua feluri de smantana si se toarna peste amestecul din tigaie,se condimenteaza cu sare,piper,praf de nucsoara si praful de chimen.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise