Zarzavat (vegeta natural)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg morcov
  • 1kg ceapă
  • 1/2kg pătrunjel frunză
  • 1 ţelină cu frunze
  • 1/2kg gogoşari
  • 1/2kg varză

Mod de preparare

Toate legumele spălate se dau prin maşina de tocat cu sita cea mai mică. Se pune 150g sare pentru 1kg de zarzavat. După ce se amestecă bine se pune la borcan şi deasupra se pune 1 deget de ulei. Se leagă cu celofan.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise