Zama de loboda rosie cu paparaie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Zama de loboda rosie cu paparaie

Ingrediente

  • 2 maini de loboda rosie
  • 2 linguri de orez
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa mica
  • 1 bucata telina
  • 1 legatura leustean
  • 2 oua
  • 2 liguri de gris
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • otet.

Mod de preparare

Intro oala de 3 litri punem la fiert ceapa, morcovii, telina, curatate si spalate.

Intre timp intro farfurie adanca batem bine ouale, adaugam grisul, amestecam bine si punem la prajit aceasta paparaie cu gris intro tigaie in care am incins cele 3 linguri de ulei. Lasam sa se prajeasca paparaia pe o parte, apoi o intoarcem si o prajim si pe cealalta parte. Cand este rumenita, stingem focul, o taiem cubulete si o adaugam in oala peste zarzavat, adaugam orezul spalat, contiunam fierberea. Cand orezul este fiert, adaugam loboda curatata de cotoare si spalata in 3 ape. Daca frunzele de loboda sunt mari, le putem taia sau rupe. Fierbem cam 5-10 minute, pt ca loboda fierbe foarte repede. Potrivim ciorba de otet si sare, stingem focul si presaram verdeata tocata marunt. Se poate servi cu smantana si mamaliga.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise