Zacusca rapida la Doubletta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Zacusca rapida la Doubletta

Ingrediente

  • o rosie mare
  • o vanata
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 tulpina praz
  • 4 graunti de usturoi zdrobiti
  • 3 ardei capia rosii copti
  • ulei
  • sare
  • piper
  • o foaie de dafin
  • 4 masline negre mari.

Mod de preparare

Se coc ardei capia rosii, se curata de pielita si se fac fasii.Se toaca marunt o rosie mare, o vanata , 1/2 ceapa rosie, 1/2 tulpina praz,4 masline negre mari. Se adauga 4 graunti de usturoi zdrobiti, sare, piper.Se pune amestecul inr-un vas de plastic si se paseaza cu pasatorul 1/2 minut.Se pun in tigaia Doubletta legumele, uleiul si o foaie de dafin.Se lasa pana se face un sos gros ca o zacusca.Se serveste pe triunghiuri de toast prajit putin in tigaia Doubletta unsa cu putin unt.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise