Fasolea se pune la inmuiat de seara.A doua zi se pune la fiert.Ardeii si gogosarii se coc si apoi se curata.Ceapa se toaca marunt iar morcovul se da pe razatoarea mica.Fasolea se da prin masina de tocat apoi ardeii si gogosarii.Intr-o oala mai mare se pune uleiul la incins.Dupa ce uleiul s-a incins se reduce focul pe minim.Se pune ceapa si se lasa sa se inmoaie putin apoi se adauga treptat morcovii,fasolea tocata,ardeii si gogosarii.Se pun foile de dafin si piperul boabe.Se amesteca mereu ca sa nu se prinda daca oala este cu fundul subtire.Se fierbe pana se lasa uleiul(cam 2 ore).Sarea se pune la sfarsit cand este aproape gata.Se pune zacusca fierbinte in borcane si apoi se pun intr-un loc ferit acoperite cu o patura.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise