Zacusca de gogosari

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 de gogosari rosii
  • bine copti
  • 500 ml ulei
  • 10-15 boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • 2 linguri miere de albine sau zahar.

Mod de preparare

Gogosarii se coc ca pentru salata,se presara cu sare si se lasa acoperiti un sfert de ora,pentru a se putea curata mai usor de coaja.

Dupa ce i-am curatat le scoatem cotoarele si semintele si se dau prin masina de tocat carne,dupa care se fierb la foc mic impreuna cu uleiul,piperul,sare si frunza de dafin.

Cand au scazut bine,se adauga mierea si se mai lasa sa dea cateva clocote.

Se toarna fierbinte in borcane,iar deasupra se toarna un strat subtire de ulei.

Borcanele se inchid ermetic si se acopera cu o patura pana a doua zi.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise