ZACUSCA CU CIUPERCI DIN MOLDOVA

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ceapa
  • 200 gr ulei
  • 2 kg ardei capia
  • 2 kg gogosari
  • 1 kg ciuperci(sau 4 conserve)
  • 3 linguri zahar sau miere
  • 1kg suc rosii sau 500 gr bulion
  • sare, piper, foi dafin

Mod de preparare

Se caleste - 1 kg ceapa in 200 g ulei,

se coc si se curata 2 kg ardei capia si 2 kg gogosari care se adauga la fiert alaturi de 1 kg ciuperci (sau 4 conserve/eu asa fac),

se adauga sare, piper, 3 linguri zahar sau miere, foi de dafin si 500 g bulion sau 1 kg suc de rosii.

ies cam 8,9 borcane de 400g.

ce pune in borcane si se lasa la cuptor cam 40-60min.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise