Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Carnea se taie bucatele cat mai mici, varza se taie fasii, morcovii rondele.
Carnea se prajeste in putin ulei, Cand s-a rumenit se adauga legumele si se calesc impreuna pana cand acestea din urma s-au inmuiat. Se adauga apoi pastele scurse de apa si cele 2 linguri de soia. Se amesteca si se lasa sa sfaraie pe foc pana cand se evapora toata umezeala. Se potriveste de sare.
Se serveste imediat. Pofta buna!
Alte retete delicioase gasiti pe blogul The Green Foot!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise