Vitel la cuptor

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg vrabioara Vita
  • 10 boabe Piper
  • 2 foi Dafin
  • 4 catei usturoi
  • 1 buc morcov potrivit
  • 1 pahar adica 200ml vin alb
  • 100 gr Unt
  • 4 buc eapa

Mod de preparare

Piperul se zdrobeste si se amesteca cu untul. Ceapa se taie in sferturi, usturoiul se zdrobeste, morcovul se taie in bucati mari. Se pun toate intr.-o tava pentru cuptor impreuna cu carnea, foile de dafin, vinul alb si doua cani de apa calduta si se da tava la cuptor, la 120 de grade Celsius pentru o ora, apoi se scoate, se unge carnea cu untul frecat cu piper si se pune in punga knorr punga magica pentru friptura de pui si de porc(vitel) cu vin. se mai lasa o ora in cuptor, fara a creste temperatura. Veti obtine o friptura frageda si aromata.

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise