Carnea se taie felii subtiri de 5 mm si se bate ca la snitel, apoi se tavaleste prin faina, scuturandu-se de surplus.
Se incinge ulei in tigaie si se prajesc bucatile de carne pe toate partile.Adaugam usturoiul taiat felii , vinul si otetul.Se da in clocot la foc mic pina ce se evapora sosul.
Se acopera carnea cu apa , se adauga scortisoara si zaharul si se fierbe la foc mic pina ce se fragezeste carnea.
Adaugam rosiile cu sosul, sare, piper si boia. Lasam sa fiarba pina se ingroasa sosul. Adaugam la sfarsit zeama de lamaie.
Se poate servi cu puire de cartofi sau cu pilaf de orez...
Pofta buna !
Aceasta reteta greceasca am...imprumutat-o de la Radu Popovici- Asia Cafe...a iesit minunata si vi-o recomand.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise