Vitel cu fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g fasole verde congelata
  • 500 g carne citel
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici.

Se curata legumele si se taie marunt apoi se pun la calit in ulei pina ceapa devine sticloasa.Adaugam carnea si invartim pina isi schimba carnea culoarea. Adaugam pasta de ardei, sare si piper si apa pina trece de nivelul carnii. Acoperim si lasam sa fiarba bine de tot carnea.Daca e nevoie mai adaugam putina apa. Cand este aproape fiarta carnea adaugam fasolea verde si mai lasam sa fiarba 10 minute.

La sfarsit adaugam deasupra marar verde tocat.

Pofta mare !

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Mucenici moldovenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise