se taie carnea cuburi mari,ca pentru gulas
se pune intr-un vas yena sau inox
se adauga apa,pana acopera carnea,uleiul si cimbrul
se pune vasul la cuptor la 200 gr
in timp ce se fierbe,se curata morcovul si se taie feliute foarte subtiri,ceapa pestisori,ardeiul cubulete mici.
se adauga,in timpul fierberii,pentru a se \"topi\" in sosul fripturi.
se intoarce din cand in cand carnea in vas,pentru a nu se rumeni pe partea de deasupra.
cand carnea si legumele s-au fiert (depinde de cat de frageda e carnea de vita),se adauga sucul de rosii si piperul
se mai lasa 15 minute la aceeasi temperatura,apoi se stinge cuptorul,fara a scoate vasul.
Necesita mai mult timp,si se preteaza in acest sezon,tinand cont de faptul ca se cam tine cuptorul aprins,si fiind o mancare fara rantas (totul topit la cuptor),o recomand celor ce au petrecut mai mult,pana la Sf.Ioan,si care s-au saturat de lactate.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise