VITA CU SOS DE OTET SI SPANAC

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi de vita
  • 1/2 ceasca de vin rosu
  • 150 g frunze de spanac
  • margarina slaba
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 ceapa mare rosie

Mod de preparare

Spanacul se spala si se lasa la scurs.Muschiul de vita se taie in felii de grosimea unui deget si se pune la prajit intr-o tigaie de teflon pe ambele parti.Carnea de vita isi schimba gustul daca este prajita prea tare!Intre timp se amesteca vinul rosu cu otetul balsamic si cu ceapa taiata marunt.Cand carnea este gata dar, inca in sange,se aseaza feliile pe un pat de frunze proaspete de spanac si se toarna sosul peste ea.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise