VITA CU SOS DE OTET SI SPANAC

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi de vita
  • 1/2 ceasca de vin rosu
  • 150 g frunze de spanac
  • margarina slaba
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 ceapa mare rosie

Mod de preparare

Spanacul se spala si se lasa la scurs.Muschiul de vita se taie in felii de grosimea unui deget si se pune la prajit intr-o tigaie de teflon pe ambele parti.Carnea de vita isi schimba gustul daca este prajita prea tare!Intre timp se amesteca vinul rosu cu otetul balsamic si cu ceapa taiata marunt.Cand carnea este gata dar, inca in sange,se aseaza feliile pe un pat de frunze proaspete de spanac si se toarna sosul peste ea.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise