Vise dulci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piersici
  • 500 g capsuni
  • 1 lamaie verde
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri bitter
  • 350 ml vin alb sec
  • rece
  • 1 sticla sampanie frapanta (0
  • 75 l)
  • frunze de menta

Mod de preparare

Piersicile se taie felii. Capsunile se taie jumatati. Se stoarce lamaia; se amesteca sucul cu zahar si bitter; se laas fructle sa se marineze inauntru 2 ore. Fructele se aseaza intr-un vas bol, se adauga vin si sampanie; se decoreaza cu menta.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise