Se taie vinetele in doua, se scobesc de miez (miezul se taie cubulete si se rezerva) se pune uleiul la incins,se aduga ceapa taiata in cubulete, se caleste pina isi schimba culoarea.se adauga usturoiul in lamine fine, se mai lasa putin si se adauga miezul de vinete. cand miezul sa inmuiat si si-a micsorat volumul, se adauga carnea tocata,se amesteca bine.cand carnea isi schimba culoarea, se adauga rosiile,se condimenteaza cu sare,piper ,oregano, dupa gust. Se lasa inca doua minute pe foc.cu aceasta compozitie se umplu vinetele, se pun intr-o tava, se rade emental sau mozzarela peste vinete, (am am pus cubulete) se presara oregano. Se da la cuptor pentru 30 min. la o temperatura de 200 grade celsius. Se serveste alaturi d eun pahar cu vin alb semidulce. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise