Vinete umplute

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr 4 persoane
  • 4vinete potrivite cit mai moi fara samburi
  • 150gr branza galbena rasa
  • 150 gr branza sarata -telemea sau bulgareasca
  • 150 gr cas
  • 300 gr branza 9% de uns
  • sare,piper
  • putina nucsoara
  • zaatar
  • ulei de masline

Mod de preparare

Vinetele le spalam si le taiem in doua pe lungime crestam usor carnea vinetei si le ungem cu putin ulei de masline.Le punem pe o tava cu pergament si le dam la cuptor incalzit dinainte la 180 de grade ptr 30 de minute pina ce carnea vinetelor este moale si se poate lua usor cu lingura.

Pregatim umplutura-dam pe razatoare toate branzeturile tari,amestecam cu branza moale dam la gust cu piper si sare dupa gust-adaugam mirodeniile si carnea vinetelor dupa ce s-au racit.

Cu aceasta umplutura umplem vinetele din care am scos carnea vinetelor si reintoarcem la cuptor ptr inca 20 de minute sau pina cand umplutura este usor aurita.

Aceste barci de vinete umplute cu branza sint foarte gustoase si merg bine cu o salata de legume.Cui ii place poate adauga in umplutura putin usturoi zdrobit.

Pofta buna!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise