Vinetele le spalam si le taiem in doua pe lungime crestam usor carnea vinetei si le ungem cu putin ulei de masline.Le punem pe o tava cu pergament si le dam la cuptor incalzit dinainte la 180 de grade ptr 30 de minute pina ce carnea vinetelor este moale si se poate lua usor cu lingura.
Pregatim umplutura-dam pe razatoare toate branzeturile tari,amestecam cu branza moale dam la gust cu piper si sare dupa gust-adaugam mirodeniile si carnea vinetelor dupa ce s-au racit.
Cu aceasta umplutura umplem vinetele din care am scos carnea vinetelor si reintoarcem la cuptor ptr inca 20 de minute sau pina cand umplutura este usor aurita.
Aceste barci de vinete umplute cu branza sint foarte gustoase si merg bine cu o salata de legume.Cui ii place poate adauga in umplutura putin usturoi zdrobit.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise