- se taie vinetele pe jumătate, longitudinal, şi se pun într-o tavă, pe o foaie de copt, şi se bagă la cuptor, unde e sunt lăsate aproximativ 30 de minute.
- între timp, tocăm ardeiul, ceapa şi ciupercile.
- călim ceapa şi usturoiul, iar apoi adăugăm carnea tocată.
- după ce carnea îşi schimbă culoarea, adăugăm ciupercile şi ardeii tocaţi.
- după ce vinetele s-au copt, le scoatem din cuptor şi le scoatem pulpa. Pulpa tăiată mărunt e adăugată peste amestecul de carne tocată.
- după ce se călesc bine şi vinetele din tigaie, folosim amestecul pentru a umple “bărcuţele” .
- adăugăm câteva felii de mozzarela şi băgăm la cuptor,
- preparăm sosul de roşii. Decojim tomatele, le tăiem mărunt şi le punem într-un ibric pe foc, cu o lingură de ulei, sare şi chilli.
- după ce s-a topit mozzarela, scoatem vinetele umpute din cuptor şi turnăm sosul de roşii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise