Vinete umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete subtiri si lungi,
  • 400 g carne tocata,
  • o ceapa mica,
  • ulei de masline,sare,piper
  • 1 ou
  • 1 lg parmezan ras
  • 6 linguri rosii cuburi(din conserva)
  • cascaval ras

Mod de preparare

Taiem vinetele pe lung in doua si scoatem miezul pe care il tocam marunt.

Jumatatile de vinete le punem la fiert in apa clocotita cu sare pt cca 3 minute si le lasam la scurs cu fata in jos pana in mom folosirii.

Ceapa tocata se caleste in ulei de masline pana devine sticloasa,se adauga carnea tocata(pe care o o lasam pana isi schimba culoarea),sare,piper si miezul de vinete.lasam la fiert 20-30 minute.cand e rece amestecam cu ou,parmezan si umplem vinetele.

Le asezam in tava in care punem putin ulei,deasupra fiecarei jumatati punem cate o lg de cuburi de rosii si dam la cuptor la 180-200 de grade pt 30-40 minute.Cu 10 minute inainte de a fi gata,radem deasupra cascaval si punem la gratinat.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise