Vinete pentru musaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Vinete
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se taie felii,se sareaza,se lasa 1 ora sa iasa zeama amara,se sterg cu un servet curat,se prajesc in putin ulei pe ambele parti.Cand s-au racit se pun in pungute atat cat avem nevoie pentru o mancare si se pun la congelator

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise