Vinete pentru musaca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete
  • 4 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Spal vinetele, le tai felii subtiri in lungime, presar cu sare si le las cateva ore. Le spal, le usuc pe un prosop, apoi le rumenesc foarte putin pe ambele parti. Le las la racit pe un prosop, le asez in punga. Iarna, le decongelez si le flosesc la musaca, sau le rumenesc inca putin si le fac umplute cu pasta de usturoi si maioneza asezate pe o felie de rosie (mai ales in post). La fel le tai felii rotunde si le folosesc doar la musaca.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise