Se spala si se usuca vinetele, se taie-n doua pe lungime, apoi fiecare bucata rezultata se taie ca sa rezulte un evantai. Intre \"acordeoane\" se presara sare si se lasa 30 minute. Apoi se spala sarea si se usuca cu un prosop vinetele. Kaiserul, rosiile, cascavalul - se taie feliute, arediul - in fasii.
Se pun alternativ intre \"lamele\" vinetei ingredientele taiate, se pipareaza. Apoi se pun intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se toarna maioneza - in taieturi - si se presoara cu usturoi maruntit.
Vinetele se pun la cuptor timp de 40 minute. Se servesc calde sau reci.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise