Vinete pane umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 vinete mijlocii,3 linguri de faina,150 gr branza telemea,1 galbenus,100 ml ulei.
  • Aluat:1 ou,1/2 cana de faina,1/2 cana de lapte,2 linguri ulei,sare.

Mod de preparare

Vinetele se taie felii,se oparesc,se sareaza si se lasa la scurs.

Dupa ce s-au uscat se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Se pregateste un aluat ca pentru clatite din ingredientele de la aluat.

Branza rasa se amesteca bine cu galbenusul.

Luam cate doua rondele de vinete si le lipim cu crema de branza, le apasam putin sa nu se dezlipeasca,le trecem prin aluatul de clatite si le rumenim in ulei.

Se pot servi cu sos de rosii sau ketch-up.

Pentru a fi mai crocante se poate adauga in aluatul de clatite 2-3 linguri de pesmet,adaugand si putin lapte ca sa nu se ingroase prea mult.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise